Cloud.KRONOTERM – Upravljanje toplotne črpalke preko mobilnih naprav

Storitev Cloud.KRONOTERM vam omogoča, da ob vsakem trenutku in kjerkoli na svetu upravljate z udobjem v svojem domu.

Toplotna črpalka se običajno nahaja v kleti ali kotlovnici. Večina uporabnikov nima velikega veselja zahajati v klet ali kotlovnico na opazovanje lepega, velikega zaslona na toplotni črpalki. Mar ne bi bilo veliko lepše in v duhu današnjega časa, če bi toplotno črpalko oziroma udobje doma lahko upravljali iz dnevne sobe, s svojega računalnika ali od koderkoli s pomočjo pametnega telefona ali tablice? Ste na dolgem potovanju in želite ob prihodu domov prijetno topel dom in dovolj segrete vode, pri čemer se med potovanjem varčuje in tako vzdržuje le minimalna temperatura v domu? Seveda! In ravno to omogoča najnovejši krmilnik Termotronic 3000 WEB in brezplačna storitev Cloud.KRONOTERM, ki je plod več kot 10 letnega razvoja in posluha željam uporabnikov ter priporočil inštalaterjev!

Krmiljenje toplotne črpalke KRONOTERM s prostorskim korektorjem KT-1 ali KT-2

Prostorska korektorja KT-1 in KT-2

Nova generacija toplotnih črpalk KRONOTERM je zanesljiv in popolnoma prilagodljiv sistem, ki omogoča popolnoma samostojno ogrevanje objektov in sanitarne vode. Toplotne črpalke je možno povezati tudi z aplikacijo Cloud.KRONOTERM in s tem prevzeti popoln nadzor nad delovanjem toplotne črpalke kar iz naslonjača.

Da pa bi upravljanje z toplotnimi črpalkami čim bolj poenostavili in približali uporabniku ter tako omogočili da iz toplotne črpalke potegnete največ (največje prihranke in popoln komfort) lahko izbirate med dvema krmilnima enotama in sicer: prostorski korektor KT-1 in prostorski korektor KT-2.

Vas zanima več?

V kolikor vas zanima ogrevanje z toplotno črpalko in bi želeli prejeti več informacij ali pa bi želeli, da vas pokliče naš strokovnjak, vas prosimo da sledite spodnji povezavi

Preberi več

Zahtevajte več podatkov / letak …

Vpišite svojo telefonsko številko in v roku 24h Vas bo poklical naš strokovnjak Aleš

Vpišite kodo: captcha