This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
O nas 2017-11-17T14:50:55+00:00

O nas

Kolektiv Enoma združuje strokovnjake, ki smo si zadali prijazno nalogo: prinašati toplino v domove ljudi. Specializirani smo za ogrevalno tehniko in sodobne načine ogrevanja, trudimo pa se, da toplino prinašamo tudi s svojim odnosom – do izdelkov, do svojega dela in predvsem, do ljudi, ki potrebujejo naše znanje in izkušnje.

Sledimo svetovnim trendom, ki poudarjajo varčno ogrevanje, zato smo se specializirali za toplotne črpalke in kotle na pelete. Zavedamo pa se tudi pomembnosti kvalitete pitne vode, zato veliko pozornost namenjamo filtriranju, mehčanju in čiščenju vode.

Veliko pozornost namenjamo sodelovanju z najboljšimi evropskimi proizvajalci, pri čemer smo veseli in ponosni, da prednjačijo prav slovenski.

Z vsemi dobavitelji sodelujemo dolgoročno in tako uspevamo združevati vrhunsko kakovost ter dostopne cene. O kvaliteti naših dobaviteljev pričajo številna domača in mednarodna priznanja, za nas pa so pomembna tudi pričevanja zadovoljnih uporabnikov.

Če želimo slediti napredni tehnologiji, je za nas izjemnega pomena, da opravljamo tudi vsa redna izobraževanja in usposabljanja. Udeležujemo se sejmov  doma in v tujini, tako da smo strokovno v celoti usposobljeni za samostojno delo v vseh fazah dela:

Podjetje

Kolektiv Enoma zadnjih 7 let združuje strokovnjake, ki smo si zadali prijazno nalogo: prinašati toplino v domove ljudi. Specializirani smo za ogrevalno tehniko in sodobne načine ogrevanja, trudimo pa se, da toplino prinašamo tudi s svojim odnosom – do izdelkov, do svojega dela in predvsem, do ljudi, ki potrebujejo naše znanje in izkušnje.

Sledimo svetovnim trendom, ki poudarjajo varčno ogrevanje, zato smo se specializirali za toplotne črpalke in kotle na pelete. Zavedamo pa se tudi pomembnosti kvalitete pitne vode, zato veliko pozornost namenjamo filtriranju, mehčanju in čiščenju vode.

Še naprej se držati pravila, da je le najboljše dovolj dobro. Veliko pozornosti bomo tudi v prihodnje namenjali sodelovanju z najboljšimi evropskimi proizvajalci, pri čemer bomo vedno veseli in ponosni, če bodo to prav slovenski.

Nudimo vam

Strokovno svetovanje

Izračun in priprava ponudb

Pomoč pri pripravi dokumentacije za pridobitev subvencij in kreditov

Dobava, montaža in zagon sistemov

Toplotne črpalke in kotli na pelete se nenehno izpopolnjujejo, trg ponuja raznoliko in pestro paleto. Prav zato je pomembno izbirati skrbno in modro.

Na naših straneh smo pripravili  informacije, ki vam bodo v dragoceno pomoč do širšega in globljega poznavanja sistemov ogrevanja. Z veseljem bomo tudi odgovorili na vaša vprašanja – na telefonu  051 641 888 ali po e-pošti info@enoma.si

Najbolj konkretne in celovite odgovore pa dobite neposredno ob našem ogledu na objektu samem, kjer se seznanimo z vašimi željami in potrebami  in vam  najbolj natančno predstavimo prednosti in načine delovanja najbolj ustreznih  sistemov za vaš dom. Po skupnem dogovoru vam  pripravimo  ponudbo za izvedbo vaše naložbe v toplo in finačno razbremenjeno prihodnost .

Kvaliteta našega dela

Za naša merila ni dovolj, da so vgrajene komponente kvalitetne. Vsi sistemi morajo biti izdelani kvalitetno, pomemben pa je tudi sam izgled, torej končni izdelek.

Sistemi, ki jih priporočamo, poleg učinkovitosti in kakovosti delovanja navdušujejo s tihim delovanjem, nizkimi stroški obratovanja in estetsko obliko. Naša ekipa pa poskrbi za lično in kvalitetno montažo.

Obročna plačila

EKO subvencije

Subvencije

Ugodnosti in akcije

Ugodnosti in akcije

Pokličite:051 641 888
Pošljite povpraševanjeza ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon: